5000 Odense C – Dorte Engelund

dorte engelund 200x300
Aut. Psykolog Dorte Engelund
Dronningensgade 23
5000 Odense C
 
 
Hjemmeside: www.psykolog-engelund.dk
Kontakt: Telefon 29 85 46 69
(der kan lægges besked på telefonsvareren)
 


Jeg er autoriseret psykolog (cand. psych.) med praksis centralt i Odense.
Mit særlige erfaringsområde er stress, angst og krise. Jeg anvender primært hypnose i forbindelse med psykologisk rådgivning og terapi. Det kan enten udføres som korte siddende trancetilstande eller længere liggende seancer.
Det at bruge hypnose er i sig selv gavnligt ved psykiske belastninger, da krop og sind falder til ro. Samtidig kan vi arbejde mod at nå specifikke mål, hvilket for eksempel kan være at overvinde angst i bestemte sammenhænge. Desuden anvender jeg hypnose til afvænning af uønskede vaner og for at fremme motivation til at klare specifikke udfordringer i livet. Sideløbende med min psykologpraksis, er jeg deltidsansat som lektor ved socialrådgiveruddannelsen i Odense.