Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Psykoterapi og spiritualitet – introduktion.

juni 1 @ 10:00 - juni 2 @ 15:00

1.900,00DKK – 2.500,00DKK

Psykoterapi og spiritualitet-introduktion.

Mange psykologer har klienter i terapi, hvor klientens spirituelle forståelse af deres situation kan være relevant for, hvordan vi arbejder med mål, metoder og alliance.
Denne workshop henvender sig til psykologer, der ønsker at uddybe deres forståelse af spirituelle koncepter og processer med relevans for psykoterapi

Workshoppen ledes af Frank Lorentzen, som gennem et langt liv har interesseret sig for spiritualitet, jungiansk psykoterapi, symbolsprog, drømme, meditation, healing mm. Han er elev af den irske spirituelle lærer, Bob Moore, som op gennem 1980erne var en stor inspirationskilde for mange danske psykologer, kropsterapeuter og meditationslærere. Frank Lorentzen og Jes Bertelsen (Vækstcenteret) har – både sammen og hver for sig – videreudviklet Bob Moores ideer om det psykiske. Frank Lorentzen har udgivet flere bøger om spiritualitet og personlig udvikling og har arbejdet med musik som healing. Han har undervist, uddannet og behandlet i mere end 40 år.

På de to dage vil deltagerne få en smagsprøve på en forståelse at de psykiske processer i psykoterapi i et spirituelt perspektiv. Det handler bl.a. om, hvordan klients problemer med fx angst, depression og stress også kan forstås som ubalancer i det energetiske system. Og det handler også om, hvordan psykologens energi er et essentielt opmærksomhedspunkt for at udvikle skarphed og intuition samt undgå omsorgstræthed og udbrændthed.

Dagene er tilrettelagt således, at Frank gennem forskellige meditationer af 30-60 min. varighed guider deltagerne igennem forskellige energi centre (chakra) og punkter i kroppen. Med udgangspunkt i deltagernes oplevelser med disse meditationer, vil Frank dele sine erfaringer med symbolsprog, arketyper mm. ligesom der vil være mulighed for stille spørgsmål.

Workshoppen har deltagernes oplevelser med meditationerne som det centrale. Det forudsættes derfor, at man har kendskab til og lyst til at meditere sammen og dele egne oplevelser. Man er velkommen, selvom man er nybegynder, men bryder man sig ikke om meditation elle leder man efter et teori-diskussion kursus, er disse dage ikke velegnede.

Kurset finder sted lørdag-søndag den 1. og 2. juni på Nordre Frihavnsgade 17, gården, Østerbro fra kl. 10 til 15. Kaffe, te og lidt brød vil blive serveret. I frokostpausen må deltagerne selv udforske områdets butikker og nyde en frokost.

Der er stadig mulighed for at tilmelde sig.

Tilmelding til: pskh@dp-decentral.dk samt betaling på hjemmesiden: klinisk-hypnose.org

Priser:

Medlemmer af PSKH 1900 kr.

Ikke medlemmer 2500 kr.

Associerede medlemmer af PSKH 1900 (+ 300 kr. i medlemskontingent)

DP’s regler er, at psykologer, der ikke er medlemmer af DP, betaler ekstra gebyr på 1998 kr.

Med venlig hilsen PSKH

 

Detaljer

Start:
juni 1 @ 10:00
Slut:
juni 2 @ 15:00
Pris:
1.900,00DKK – 2.500,00DKK
Begivenhed Kategori:

Sted

Huset Inana
Nordre Frihavnsgade 17, gården.
København Ø, 2100 Danmark

Arrangør

Psykologfagligt Selskab for Klinisk Hypnose
E-mail:
pskh@dp-decentral.dk

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet - Ikke medlem
2.500,00 DKK
Ubegrænset
Billet - Medlemr/Associerede medlem
1.900,00 DKK
Ubegrænset