1650 KBH V – Sara Spangsberg

Mit navn er Sara Spangsberg og jeg er (intet mindre end…) uddannet psykolog, kostvejleder, NADA-akupunktør, hypnoterapeut og stresscoach (tadaaahhh).

Jeg har mere end 12 års erfaring i at guide og lede mennesker i alle mulige og umulige situationer til at nå deres personlige mål. Hvad enten det drejer sig om at få en sundere livsstil, komme gennem en personlig krise, optimere den personlige udvikling, arbejde med problematikker som lavt selvværd, angst og stress m.m. eller det er en virksomhed der ønsker at øge deres medarbejderes trivsel.

Jeg arbejder oftest med fokus på både krop og psyke, da min erfaring siger mig at man ikke kan fikse det ene uden det andet. Mit udgangspunkt er konkrete handlinger og personlige mål, og fokus er på nutid og fremtid og knap så meget på fortidens hændelser. Jeg arbejder ud fra en kognitiv forståelses ramme.

Jeg er fagligt stærk, uhøjtidelig og har let til latter – Det behøver jo ikke være trist, tungt og kedeligt, bare fordi det er vigtigt og alvorligt.

Vil du høre mere om hvordan jeg arbejder og hvad jeg kan tilbyde? Giv et ring, så tager vi en snak. Eller endnu bedre; ring og aftal et gratis 25. min intro møde.

Tlf: 22992771
www.saraspangsberg.com