1650 KBH V – Sara Spangsberg

Uhøjtidelig og lattermild terapeut.

Jeg arbejder indenfor retningen 3P, med islæt fra de forskellige kognitive retninger.

Når jeg bruger hypnose gør jeg det altid med det formål at komme bag om vores intellekt – alle de tanker og forestillinger der giver os uro og larmer så meget at vi slet ikke kan høre vores egen visdom. Gennem trancen sætter vi intellektet lidt på reservebænken, og lader vores visdom tage roret og guide os i den retning kompasset viser. 

Hypnose åbner op indtil en kreativ indre legeplads, hvor de ting vores intellekt ikke forstår, kan få lov til at udspille sig, og pege os i den rigtige retning.

Som oftest vil hypnoseterapi være noget der bringes ind som et supplement til terapien/coachingen – det kan være som en kort hypnose på måske 5-10 min, hvor man arbejder med en mindre detalje i en konkret problematik undervejs i samtalen, eller vi kan aftale at bruge en hel session på det.

Tlf: 42924218

kontakt@saraspangsberg.com
www.saraspangsberg.com