4600 Køge – Charlotte Green (2)

charlotte green1

Charlotte Green cand. psych., aut.

Falkevej 22

4600 Køge

Tlf. 26817395 tlf.tid 8 – 9

Web: www.psykolog-charlotte-green.dk

Email: psykologcharlottegreen@gmail.com


Jeg mange års erfaring indenfor det sundhedspsykologiske område bl.a. ved kritisk sygdom og kroniske lidelser. Specialer generelt: Kriser, tab, sorg og traumer. Selvskadendende adfærd – herunder spiserforsyrrelser. Angst og depressioner. Selvmordstruede. Efterfødselsreaktioner. Lavt selvværd. HSP (Highly Sensitive People/Særligt Sensitive Mennesker). Hypnoterapeutisk uddannet ved “Psykologfagligt Selskab for Klinisk Hypnose”, som er et selskab under Dansk Psykolog Forening. Modtager løbende supervision og feedback på mit arbejde med hypnose og er jævnligt deltager på Selskabets kurser. I mit arbejde med hypnose ofte i kombination med mindfulnesstræning har jeg gode resultater med bl.a. fobier, rygestop, søvnproblemer, spiseforstyrrelser – herunder vægttab, præstationsangst og lavt selvværd. Ligeledes heling af gamle/tidlige traumer. Jeg henvender mig til både børn, unge og voksne.