3520 Farum – Rina Mai Mikkelsen

Cand.psych.aut.
Rina Mai Mikkelsen
Akacietorvet 2 A
3520 Farum
Tlf. : 42 15 23 73

Jeg er uddannet psykolog på Københavns Universitet i 1997, medlem af Dansk Psykologforening, samt autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har efteruddannelser i hypnose, familieterapi, og åndedrætsterapi.

Hypnose er en blid og meget behagelig behandlingsform, der handler om at bringe dig i en tilstand, hvor du er så afslappet, mentalt og fysisk, at du kan tillade dig selv at trække på dine indre ubevidste ressourcer ved at “overhøre” din modstand/din vågne kritiker.

Hypnose kan anvendes i forhold til mange forskellige problematikker; fobier, angst, stress (både som forebyggelse og behandling), depression, selvværd, vægtproblemer, rygestop, motivations- og mental træning osv.

Du kan læse mere om selve hypnose-behandlingen og andre muligheder på min hjemmeside www.zensinglife.dk