3390 Hundested – Margit Sidelmann

sara hauge

Autoriseret psykolog  Margit Sidelmann
Stormgade 5
3390 Hundested
Telefon 3025 6730
E-mail: msi@intendo.dk


 

Jeg er en lyttende og aktiv samtalepartner og tager udgangspunkt i din personlige fortælling om temaer og problematikker, du har behov for at arbejde med. Jeg tilpasser metoder og samtaleform i dialog med dig. Jeg lægger vægt på aktuel livssituation og på at inddrage de sociale sammenhænge, du dagligt fungerer i, ude og hjemme. Jeg holder fokus på fremadrettethed i forhold de ændringer, du ønsker støtte til at skabe i livet.

Jeg har særlig erfaring med:

• Stress og stressrelaterede tilstande (angst og depression)

• andre belastningsreaktioner – f.eks. i forbindelse med ulykker, mobning eller trusler/vold

• kroniske smerter

• sorg og krise

• personlig udvikling

• søvnproblemer

• eksamens-og præstationsangst

• enkeltfobier

• ændring af vaner: rygestop – sød tand m.v.

 

Har du brug for en hurtig håndsrækning, kan der være tale om kortvarigt hypnosebehandling.

 

Hvis førstegangssamtale resulterer i aftale om behandlingsforløb, baserer jeg mig på metoder og teknikker fra: Kognitiv adfærdsterapi, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), mindfulness meditation, klinisk hypnose samt positiv psykologi.

 

Det er væsentligt for mig som psykolog at medvirke til at styrke dine ressourcer og udvikle handlemuligheder – baseret på personlig balance og vitalitet. Balance og vitalitet har tæt sammenhæng til kropsbevidsthed, mental fleksibilitet og kontakt til det, der er vigtigt og betydningsfuldt for dig på forskellige livsområder.

 

Se www.intendo.dk for mere info.

 

facebook: Intendo