2720 Vanløse – Henrik Tranberg

Henrik Tranberg

Henrik Tranberg, cand. psych. aut.


Herlufsholmvej 67


2720 Vanløse


Tlf. 22908676


Hjemmeside: www.henriktranberg.dk


Født 1965. Psykolog fra Københavns Universitet, og under studierne har desuden taget en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse fra Psykoterapeutisk Institut i København. Jeg har haft privat praksis siden 2006, hvor jeg anvender kognitive, narrative, krops-/gestalt- og psykodynamiske metoder, visualisering, mindfulness, meditation, positiv psykologi, afspænding, hypnose og drømmetydning. Jeg tilpasser terapien efter lige netop dinebehov, og betragter den psykoterapeutiske proces som en kreativ rejse, vi foretager sammen. Jeg har haft gode resultater med hypnose, som jeg anvender dagligt i min praksis. 

 

Så både de store problemstillinger kan jeg hjælpe med at afhjælpe, såsom angst, depression, sorg og hvis man er selvmordstruet, men også de mindre problemer, som dog stadig kan føles ret store, når man står midt i det.