2100 København Ø – Sofia Rebecka Jensen

Sofia Rebecka

Sofia Rebecka Jensen, Cand. Psych. Aut.
Østerbrogade 146, 1.
2100 København Ø

Telefon (klinik) : 4 266 266 5

E-mail: sofia.rebecka@gmail.com
website: www.visuelpsykologi.dk
website: www.psykologernepaaoesterbrogade.dk


Aut. Cand. Psych. under videreuddannelse til specialist i psykoterapi, med grundlæggende retning indenfor kognitive terapi og hvor også min efter uddannelse i hypnose vil indgå. Mit primære fokus og arbejdsområde er terapi, mentaltræning, visualisering og hypnose for voksne. 

Problemstillingerne kan være mange. 
Jeg har erfaring med klienter fra sygesikringen, hvor det ofte er meget alvorlige emner som er i spil, men jeg arbejder også med stress & arbejdsrelaterede problemstillinger. 
Her kan hypnose især bruges, dels til at få ro og overblik, men også til at finde ud af, hvor man egentlig gerne vil hen og hvad man vil bruge sit liv til. Hvis der er særlige tanker, negative følelser eller dårlige vaner man gerne vil slippe for, så er det altsammen noget hypnose er godt til, også hvis man gerne vil have et bedre selvværd.

Så både de store problemstillinger kan jeg hjælpe med at afhjælpe, såsom angst, depression, sorg og hvis man er selvmordstruet, men også de mindre problemer, som dog stadig kan føles ret store, når man står midt i det. 

Jeg arbejder i en stor klinik med flere psykologer som er gode til hypnose. Her er et link til hjemmesiden, så kan du se om der er en af os, du gerne vil have skal hjælpe dig.
www.psykologernepaaoesterbrogade.dk