7800 Skive – Solveig Christensen Outsen

karin_lykke_vorbeck
Solveig Christensen Outsen
Psykologcentret
Ågade 10, 1.sal
7800 Skive
Telefon: 86601171 (man-fredag 8.30-13.30)
Mobil: 61783070


Jeg er uddannet fra Århus Universitet i 2006 og siden autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har efterfølgende uddannet mig til hypnoterapeut og er i gang med en efteruddannelse som familieterapeut. 

Jeg har en relations- og ressourceorienteret tilgang til terapi. Det betyder blandt andet, at du vil blive mødt og taget alvorligt frem for at blive behandlet med en række metoder, der har til formål at fjerne symptomer. En bæredygtig udvikling beror bl.a. på kvaliteten af relationen mellem os, hvilket er min fornemmeste opgave at tage ansvar for. Ligeledes gælder det om at aktivere dine egne ressourcer (frem for fx at pådutte dig en bestemt adfærdsændring).

Og det er bl.a. her, hypnose kan komme ind i billedet. Med en såkaldt tilladende tilgang til hypnosen, er det netop en udvikling, som kommer inde fra. Jeg bruger ofte hypnose i forbindelse med angst – fx præstation-/eksamensangst – og til at bearbejde skræmmende eller smertefulde oplevelser. Men hypnose kan også bruges til fysisk smertelindring såvel som til at ændre på uønskede vaner – såsom rygning (hvor det kan være en nem hjælp, når bare man er motiveret). Hypnose kan også være en god hjælp i terapien, hvis man er en person, som er meget ”oppe i hovedet”, da det kan hjælpe én ind i oplevelsen/følelserne – og dermed bearbejde/forandre dem. Hypnose har også anvendelse i forbindelse med generel selvudvikling og dermed udvikling af selvværdet.

Jeg laver gerne en lydoptagelse af hypnosen, som du kan få med hjem på en CD (uden beregning). Nogle hypnoser vil det være godt at høre igen for at forstærke effekten. Andre gange kan det bare hjælpe på trygheden – og dermed evnen til at gå i hypnose – at man på denne måde er sikker på at vide, hvad der er blevet sagt under hypnosen.