7700 Thisted – Tove Søgaard Kristiansen

karin_lykke_vorbeck
Aut. psykolog
Tove Søgaard Kristiansen
Kastet 11 A
7700 Thisted
 
Email: tk-psykolog@mail.dk
Tlf. 2126 4835I mit virke som psykolog er det vigtigt hele tiden at udvikle de bedste metoder og teknikker i bestræbelsen på at afhjælpe de vanskeligheder, jeg præsenteres for. Hypnose har vist sig at være en meget virksom metode i mange sammenhænge, fx i forbindelse med mange forskellige former for angst og fobier, stress, manglende selvværd, traumatiske oplevelser, smerter, laster – som fx mad og rygning – blot for at nævne nogle.

Jeg videreuddanner mig til stadighed inden for hypnose og er i regelmæssig supervision sammen med andre psykologer, så vi hele tiden sikrer, at vi kan tilbyde den bedst mulige behandling.

Det bliver stadigt mere tydelig for mig, at hypnose ikke alene kan afvikle et problem for det enkelte menneske. Afviklingen medfører ligeledes udviklingen af nye strategier og metoder, hvor den enkelte finder måder at hjælpe sig selv på – også efter behandlingens afslutning.