2820 Gentofte – Berit Just

berit just

Berit Kongrød Just
Jægersborg Alle 221

2820 Gentofte

Mobil: 22851976
berit@justchange.dk
www.justCHANGE.dk


Det gælder om at finde den rette balance

Du har, som de fleste, prøvet at være ude af balance og tabe fodfæste. Måske går du med en bekymring, der ikke vil slippe dig. Det kan være, du har problemer med at holde fokus under pres, at du har vanskeligt ved at sove, at indgå i personlige og faglige netværk eller kommunikere, når det virkelig gælder.

Fordi bekymringer, angst og kontroltab slører vores overblik og dømmekraft. Og fordi dét gør os endnu mere urolige, kommer du ind i en ond cirkel – en meget ubehagelig følelse.

Uanset hvad,  kan du sikkert forestille dig, hvor rar en følelse, du har, når du er mere i kontrol med dine handlinger, får livsmodet tilbage og kan komme til at trives med at være dig i dit eget liv. Du kan nok også forestille dig, hvordan livet dermed kunne indebære mere glæde og føles mere givende.

Nu har du en mulighed for at komme videre i forfølgelsen af dine drømme og mål;

I et udviklingsforløb kan du få ro, selvindsigt og værktøjer til at håndtere det, som du syns er svært – gøre det muligt at tro på en reel forbedring af dit liv.

Du vil garanteret opdage små forandringer allerede efter den første samtale. Et udviklingsforløb strækker sig typisk over 5-8 samtaler.

Bliv mere robust og tilfreds med dit liv

  • Vend den energi, der er i angst og uro, til glæde over en bedre måde at relatere til andre, at gå til eksamen, at deltage i uddannelse og studier
  • Få fat i lige netop det, der kan motivere og støtte dig til at  ændre uhensigtsmæssige vaner; fx rygning, vægt, kost, motion, sociale relationer
  • Styrk din hukommelse – opnå en tilbagevenden til et tidligere niveau af evne til at huske
  • Sov godt – få has på søvnproblemer og opnå fornyet livskraft
  • Boost din selvtillid og selvværd – bliv realistisk og modig i de situationer, hvor du  før har følt dig drænet dig for energi og virkemidler
  • Den tredje alder – få det allerbedste ud af den sidste tredjedel af livet
  • Gennem kriser og tab med øget selvindsigt og udsyn til nye horisonter

En professionel samtalepartner

Du kan vende din situation i fuld fortrolighed med en professionel samtalepartner. Når du kontakter mig, kan jeg hjælpe dig med at danne overblik og finde nye veje, der virker bedre end dem, du kender i forvejen.

Som psykolog arbejder jeg løsningsorienteret og sammen med dig om problemer, udfordringer og nytænkning. Det er vigtigt, at der er energi og ligeværdighed i samspillet.

Hjælp til afdækning af muligheder og levendegørelse af de bedste løsninger

Erfaringer gennem mere end 20 års praksis har lært mig, at en multiteoretisk baseret metodetilgang og værktøjskasse er det eneste, der giver mening i en foranderlig og mangfoldig verden.

Dette indebærer, at jeg bruger mit oprindelige udgangspunkt i den dynamiske og humanistiske psykologi som basis og supplerer med den socialkonstruktivistiske tilgang, kognitions- og adfærdspsykologien og sidst men ikke mindst positivpsykologien.

Jeg er cand.psych. fra Københavns Universitet, autoriseret og efteruddanner mig løbende Jeg har været en af hovedkræfterne bag et tværfagligt forskningsprojekt om stressbehandling, Copestress.dk, under ledelse af Bo Netterstrøm

Jeg tilbyder aftensamtaler på udvalgte dage og holder tider åbne, så du har mulighed for at få en akut tid.

Erhvervspsykologi

 

Hvis du har en mere erhvervsorienteret udfordring, kan du også se på min hjemmeside: www.justCHANGE.dk